Verzending & Retourneringen

Bij De Maere Knokke streven we naar een naadloze en zorgeloze ervaring voor onze klanten, van bestelling tot levering. Zodra jouw juweel klaar is, zorgen wij ervoor dat het binnen 3 werkdagen wordt verzonden. We versturen onze pakketten via BPost en zorgen ervoor dat elk pakket volledig verzekerd is. Dit betekent dat jouw kostbare sieraad veilig en beschermd naar je toe komt. Na verzending ontvang je een track & trace code, waarmee je precies kunt volgen waar je pakket zich bevindt. Bovendien is de verzending volledig gratis – een extra service van ons voor jou.

Retourbeleid
We hopen natuurlijk dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht je echter om wat voor reden dan ook je juweel willen retourneren, dan kan dat eenvoudig binnen 14 werkdagen na ontvangst. Zorg ervoor dat het artikel in perfecte staat verkeert en stuur het terug via BPost. Houd er rekening mee dat op maat gemaakte juwelen niet geretourneerd kunnen worden, gezien hun unieke en gepersonaliseerde aard.

Wil je een retourproces starten? Neem dan contact met ons op via lauren@demaere.be. Wij begeleiden je graag door de stappen en zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Bij De Maere Knokke doen we er alles aan om jou een tevreden en blije klant te maken.

Neem contact met ons op

Lauren beantwoordt al je vragen zo snel mogelijk