De Maere in het nieuws

Publicaties waar we trots op zijn.

Sabato & De Tijd

"Wat is je lievelingsplek in Knokke? Misschien cliché, maar het strand. Toen ik in Amsterdam woonde, merkte ik het pas: ik verlangde naar de vrijheid en oneindigheid die het strand biedt. Of het nu is om mijn hoofd leeg te maken, te lopen of een aperitief te drinken met vrienden: op het strand kan het allemaal."

Lees het artikel

Het Laatste Nieuws

"Juwelier De Maere, opgericht in 1899, sluit de fysieke winkel en geeft de fakkel door aan de vierde generatie. Lauren De Maere (25) treedt in de voetsporen van haar overgrootouders, die ruim 120 jaar geleden startten met een juwelierszaak. Lauren De Maere bouwt verder op de jarenlange expertise van de familie, maar focust vooral op de online verkoop."

Lees het artikel

Het Nieuwsblad

"Zie het als een soort styliste voor juwelen, maar dan next level. Want elk item wordt maar één keer gemaakt”, vertelt Lauren. Service staat centraal: ze ontvangt klanten in haar showroom langs de Kalvekeetdijk, maar even goed bezoekt ze klanten thuis. “Als mensen mij nodig hebben, sta ik klaar”, zegt ze. “Soms is dat om 7.00 uur ’s ochtends. Maar even goed gebeurt het dat de mensen na de werkuren of op zondag langskomen. Voor alle duidelijkheid: iedereen is welkom. Maar door klanten persoonlijk te ontvangen en hen unieke stukken aan te beiden, behoud ik toch een stukje exclusiviteit.”

Lees het artikel

Kom jij graag eens langs?

Adres: Kalvekeetdijk 179, 8300 Knokke
Telefoon: +32 478 34 97 66
Email: lauren@demaere.be