Over onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze vaste showroom in Knokke, gelegen aan de Kalvekeetdijk 179. De locatie is uiterst toegankelijk met voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

Dit moderne gebouw, ontworpen door architect Piet Bailyu, straalt innovatie en design uit. De showroom biedt een inspirerende omgeving waar u onze nieuwste creaties kunt ontdekken.

Om u optimaal te helpen, werken wij op afspraak. Hierdoor kan Lauren haar tijd tussen het atelier en persoonlijke begeleiding efficiënt indelen. Zo krijgt u de volle aandacht en het beste advies tijdens uw bezoek.

Maak je afspraak

Hoe werken wij? Van idee tot juweel

Kom Langs In Onze Showroom

Boek je afspraak via onze website, mail (lauren@demaere.be) of telefonisch (+32 478 34 97 66). Onze showroom is gelegen in de Kalvekeetdijk 179, Knokke. Wij werken alleen op afspraak.

We bespreken de mogelijkheden

Jouw juweel komt tot leven

Over Lauren De Maere

Lauren De Maere is geboren en getogen in Knokke-Heist. Haar overgrootvader startte in 1899 een juwelierszaak. Nadat haar ouders voor 40 jaar een winkel uitbaatten in het hartje van Knokke, besloot Lauren om de familietraditie verder te zetten als goudsmid.

Ze focust op 18 karaat gouden juwelen en natuurlijke diamanten. Persoonlijke service staat voor haar centraal. Ze begeleidt u graag in uw zoektocht naar het pérfecte juweel.

Meer over Lauren