Persoonlijke begeleiding

Transformeer jouw juweel

Of je nu een gebroken ring, ketting of oorbel wilt laten repareren of een geheel nieuw juweel wilt laten ontwerpen van een geërfde ring of diamant, wij zorgen ervoor dat het op de juiste manier gebeurt.
Voor
Na

Reparatie van jouw juwelen

Breng jouw juwelen terug naar hun oorspronkelijke pracht met onze professionele reparatie- en restauratiediensten.

Van eenvoudige aanpassingen tot complexe restauraties. Wij zorgen ervoor dat elk stuk met precisie wordt behandeld, zodat jij weer volop kunt genieten van jouw prachtige juwelen.

Wil je graag jouw juwelen pimpen, aanpassen of volledig transformeren? Ook dat is mogelijk!

Maak je afspraak

Creatieve aanpassingen op maat

Naast reparaties bieden we ook aanpassingsdiensten aan om jouw juwelen te transformeren of te personaliseren. Heb je een idee of wens voor je sieraad? Bespreek het met ons. Samen verkennen we de mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen, of het nu gaat om het toevoegen van stenen, het aanpassen van ontwerpen, of het graveren van persoonlijke boodschappen.

Maak je afspraak

Bezoek onze Knokke showroom

Wil je graag meer info over het onderhoud, de reparatie of de aanpassing van uw juwelen? Lauren staat klaar om u verder te adviseren bij iedere stap.

Maak eenvoudig je afspraak en kom langs in onze showroom op de Kalvekeetdijk 179 in Knokke. Daar kun je terecht voor advies en begeleiding bij al je vragen rond je sieraden.

Maak je afspraak