Verhalen van liefde en verbinding

De Maere verlovingsverhalen

Tijdloze verbintenissen en unieke stukken

Ontdek de hartverwarmende verhalen van koppels die hun liefde bekroonden met een stralende ring uit onze collectie. Alle ringen werden volledig op maat gemaakt. Ze bestaan uit 18 karaat goud en natuurlijke diamanten.

Ring als symbool van de liefde

LAURA & LUKAS

Laura, een Française, en Lukas, een Zweed, werkten allebei voor hetzelfde bedrijf in Spanje. Het duurde niet lang voordat hun wegen elkaar kruisten en toen ze elkaar ontmoetten, sloegen de vonken meteen over. Nu delen ze een leven samen in Zweden. Lukas maakte zijn liefde officieel met een oprecht aanzoek en gaf Laura een prachtige solitaire diamanten ring die tijdloze elegantie uitstraalde.

JULIE & CHARLES

Julie en Charles, die elkaar een paar jaar geleden kruisten, noemen Brugge nu hun thuis. Op een hartverwarmend moment besloot Charles hun relatie naar een hoger niveau te tillen door Julie ten huwelijk te vragen. Hij koos voor een prachtige ovale solitaire ring en wat het nog specialer maakte, was dat de band van de ring versierd was met natuurlijke diamanten, waardoor hun liefdesverhaal nog sprankelender en schitterender werd.

SILKE & AARON

Silke en Aaron, die al een aantal jaar samen zijn, hebben hun leven op verschillende locaties gedeeld en momenteel noemen ze Amsterdam hun thuis. Tijdens een onvergetelijke skivakantie in de Franse Alpen besloot Aaron dat dit het perfecte moment was om Silke ten huwelijk te vragen. Hij koos voor een prachtige witgouden solitaire ring met een ronde diamant, als symbool voor hun blijvende liefde en toewijding.

BENEDETTA & MAARTEN

Maarten, een Belg, en Benedetta, een Italiaanse, kruisten elkaars pad in Barcelona terwijl ze hun carrière voortzetten. De liefde bloeide tussen hen op en na een paar jaar besloot Maarten hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Hij selecteerde zorgvuldig een prachtige ring van blauwe saffier, geïnspireerd op een vintage ontwerp, met bijbehorende natuurlijke diamanten.

Afspraak

Voorstel op maat

Realisatie

Jouw verlovingsring

Kom langs in onze showroom. Daar bespreken we alle mogelijkheden en zie je onze collecties.

Na het bespreken van je wensen, stelt Lauren enkele ringen voor. Die kunnen gepersonaliseerd worden.

Lauren neemt je mee in het volledige proces van de verlovingsring. Van design tot uitwerking.

Daarna is het juweel klaar om opgehaald te worden. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, kan dat.

Klaar voor

een verlovingsring op maat?