Verlovingsring voor haar

Begeleiding van A tot Z

STAP 1

Maak je afspraak en bezoek onze showroom in Knokke. Daar kan Lauren precies begrijpen wat jij zoekt, wat je wensen en budget zijn.

Enerzijds gaat het over de diamant, anderzijds zal ze uitleg geven over de zetting van de ring: dus de ringband zelf, want daar zijn er ook veel variaties in. Je krijgt de volledige uitleg en de vervolgstappen worden gemaakt.


STAP 2
Lauren gaat op zoek naar een selectie natuurlijke diamanten die in aanmerking komen voor de verlovingsring die jij zal ontwerpen. Alle diamanten komen rechtstreeks van de Antwerpse Diamantbeurs en zijn voorzien van een certificaat met alle kenmerken. Binnen jouw timing, zal de ring klaar zijn.

STAP 3
De ring kan worden afgehaald of worden opgestuurd. Wil je graag iets laten graveren in de ring? Dat kan zeker. Mocht je dit nadien nog willen doen, kan dit ook altijd. Het doel is dat de ring als gegoten past, mochten er toch aanpassingen nodig zijn, kan dat nadien altijd nog worden gedaan.

Realisaties

Onze verlovingsringen volledig op maat gemaakt.

Next step? Trouwringen

Na de verlovingsring komt de volgende stap: de trouwring. Bij De Maere Knokke vind je een uitgebreide collectie trouwringen, perfect om jullie liefde te bezegelen.

Onze collectie bestaat uit ringen van 18 karaat witgoud, roségoud en geelgoud, met designs die variëren van klassiek tot modern. Elke ring wordt met zorg en precisie vervaardigd, zodat jullie een uniek symbool van jullie verbintenis dragen.

Bezoek onze showroom en ontdek samen met Lauren de ring die het beste bij jullie past. Laat ons helpen om jullie speciale dag nog mooier te maken met een trouwring die een leven lang meegaat.

Meer over trouwringen

Hoe koop ik een verlovingsring?

Boek je afspraak in onze showroom

We beginnen elke op maat gemaakte verlovingsring met een persoonlijk gesprek. Zo kan Lauren jouw wensen en ideeën in detail bespreken.

Samen maken we de ring van haar dromen

We bespreken de timing & prijs

Tijd om je ring op te halen