voor hem en haar

Trouwringen

Info over trouwringen

Hoe verloopt het proces?

Maak een afspraak in onze showroom, waar Lauren je haar collectie trouwringen voor zowel mannen als vrouwen toont. Kies uit 18-karaat wit-, geel- of rosegoud, of platina. Ze neemt ook jullie ringmaten. Kun je niet naar Knokke komen? Geen probleem! Alles kan ook telefonisch of via e-mail geregeld worden.

Wat is de timing?

Is graveren mogelijk?

Hoe kies je de juiste trouwringen?

Lauren helpt je graag persoonlijk in de Knokke showroom om de perfecte trouwringen te kiezen. Hier zijn enkele tips en tricks om je op weg te helpen:

- Begin op tijd: Start je zoektocht ruim van tevoren. Dit geeft je voldoende tijd om verschillende stijlen te bekijken en de perfecte ringen te vinden zonder stress.
- Denk aan het materiaal: Wij bieden trouwringen aan in 18 karaat wit-, geel- roségoud of platina. Dit materiaal is duurzaam genoeg om een leven lang mee te gaan.
- Kies jullie stijl: Denk aan jullie persoonlijke stijl. Overweeg hoe de ringen zullen passen bij je verlovingsring en juwelen die je dagelijks draagt.
- Overweeg gravures: Personaliseer je ringen met een gravure. Kies een tekst en lettertpe die voor jullie bijzonder is.
- Kies voor comfort: Je draagt je trouwring elke dag, dus comfort is cruciaal. Probeer verschillende breedtes en vormen om te zien wat goed aanvoelt.

Kom langs voor een persoonlijke service. We begeleiden je graag bij elke stap om de ringen te vinden die perfect bij jullie passen.

Natuurlijke diamanten

Bij De Maere Knokke werken we uitsluitend met natuurlijke diamanten. Dit geldt ook voor al onze trouwringen met diamantjes. Elk van deze diamanten is met zorg geselecteerd om de beste kwaliteit en schittering te garanderen.

Onze collectie biedt een breed scala aan vormen en stijlen, zodat je de perfecte ring kunt vinden die je liefde en persoonlijkheid weerspiegelt. Van klassieke solitaires tot moderne ontwerpen met meerdere stenen, we hebben voor elk wat wils. Bovendien worden al onze diamanten vergezeld van een certificaat van authenticiteit.

Meer over natuurlijke diamanten

Kom langs voor trouwringen op maat

Maak een afspraak in onze Knokke showroom. Lauren neemt je mee door het volledige proces van het maken van jullie trouwringen.

Maak je afspraak