Juwelen op maat bij De Maere

Bij De Maere Knokke kun je jouw droomjuweel vanaf nul creëren. Bezoek onze showroom en bespreek samen met Lauren alle mogelijkheden.

Elk juweel wordt vervaardigd van 18 karaat goud en we gebruiken uitsluitend natuurlijke diamanten en edelstenen van de hoogste kwaliteit. Ontdek de kunst van maatwerk en draag een juweel dat net zo uniek is als jij.

Maak je afspraak

Jouw Idee, Onze Vakmanschap

Onze maatwerkservice begint met jouw idee. Of je nu een gedetailleerde schets hebt of gewoon een vage voorstelling, Lauren staat klaar om jouw droomjuweel te realiseren.

Samen verkennen we de mogelijkheden, kiezen de beste materialen en verfijnen het ontwerp tot in de perfectie.

Maak je afspraak

Het proces van maatwerk

Afspraak

Maak een afspraak in onze showroom in Knokke voor een persoonlijk gesprek. Hier bespreken we jouw wensen en ideeën in detail.

Ontwerp en voorstel

Lauren doet een specifiek voorstel aan de hand van een schets of een voorbeeld. Je krijgt ook de gedetailleerde prijs.

Vervaardiging

In ons atelier in Knokke wordt het juweel gemaakt door ons. Wij houden je op de hoogte, als jij dat wil, over iedere stap binnen dit proces.

Jouw juweel is klaar

Jouw juweel is klaar om afgehaald te worden. Geraak je moeilijk in Knokke? Lauren kan het tot bij jou brengen of opsturen.

Jouw droomjuweel wacht

Wij geloven in de persoonlijke aanpak. Daarom werken wij op afspraak. Op die manier kan Lauren haar tijd nemen om jou volledig te begeleiden in de zoektocht naar het pefecte juweel.

Onze showroom is gelegen in de Kalvekeetdijk 179 te Knokke. Aarzel niet om een afspraak te maken en alle mogelijkheden samen te bespreken.

Maak je afspraak

Vragen rond juwelen op maat

Kan ik mijn eigen idee aanleveren?

Zeker. Deel jouw idee rond wat je graag wilt laten maken en Lauren doorloopt het hele proces samen met jou. Heb je nog geen concreet idee? Geen zorgen, Lauren schetst alles voor je uit.

Hoe lang duurt het proces van maatwerk?

Welke materialen kan ik kiezen voor mijn juweel?

Wat kost een maatwerk juweel?