Over De Maere Knokke

De Maere Knokke is een juwelierszaak onder leiding van Lauren De Maere. Gespecialiseerd in 18-karaats goud en natuurlijke diamanten en edelstenen, biedt Lauren unieke, op maat gemaakte sieraden van de hoogste kwaliteit.

Om je de beste service en persoonlijke aandacht te garanderen, werkt De Maere Knokke uitsluitend op afspraak. Ze verwelkomt je graag in de showroom aan de Kalvekeetdijk 179 in Knokke, waar je haar creaties in een rustige en inspirerende omgeving kunt ontdekken.

Oprichter

1899

2de generatie

1947

3de generatie

1982

4de generatie

2020

Hector De Maere

Hector startte in 1899 een eigen juwelierszaak op te Waarschoot, Oost-Vlaanderen.

Julien De Maere

In 1947 zette Julien de juwelierszaak verder in Eeklo, Oost-Vlaanderen.

Frank De Maere

Frank, Lauren's vader, opende in 1982 een juwelierszaak in Knokke. Hier was hij 40 jaar actief als goudsmid.

Lauren De Maere

In 2020 start Lauren haar eigen juwelencollectie en al snel volgt een vaste showroom in Knokke.

4de generatie juweliers

Lauren De Maere's familie heeft een rijke geschiedenis in de juwelenwereld die teruggaat tot 1899, toen haar overgrootvader, Hector De Maere, een juwelierszaak begon in Waarshoot. Haar grootvader zette de traditie voort en in 1982 opende haar vader een juwelierszaak in het hart van Knokke.

Lauren was van jongs af aan gefascineerd door het vak en besloot in 2020 haar eigen collecties te lanceren. Kort daarna opende ze haar eigen showroom, waarmee ze de familietraditie voortzet in een moderne en stijlvolle setting.

Showroom Knokke

Lauren verwelkomt je graag in haar showroom in Knokke, gelegen aan de Kalvekeetdijk 179. De locatie is uitstekend bereikbaar met ruime parkeermogelijkheden direct voor de deur.

Het pand, ontworpen door architect Piet Bailyu, weerspiegelt onze passie voor innovatie en design. Hier kun je in een inspirerende omgeving onze nieuwste juwelencreaties bewonderen.

Om je optimaal van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Dit stelt Lauren in staat om haar tijd efficiënt te verdelen tussen het atelier en persoonlijke begeleiding, zodat jij de volle aandacht en het beste advies krijgt. Met trots zet Lauren hiermee de traditie voort die haar ouders 40 jaar lang in hun juwelierszaak op de Lippenslaan hebben opgebouwd.

Meer over de showroom

Vragen rond De Maere Knokke

Bieden jullie custom juwelen aan?

Natuurlijk. Wij kunnen juwelen helemaal vanaf nul ontwerpen, of we kunnen bestaande modellen voor u aanpassen. Van elk design maken we slechts één exemplaar, zodat elk sieraad uniek is.

Werken jullie met natuurlijke diamanten?

Hoe kan ik een juweel bij jullie komen?