Over De Maere

In het hart van Knokke brengt Lauren De Maere een uniek verhaal tot leven - een verhaal geworteld in traditie, vakmanschap, en een ongeëvenaarde passie voor diamanten.

Oprichter

1899

2de generatie

1945

3de generatie

1982

Huidige zaakvoerster

2020

Hector De Maere

X

Julien De Maere

X

Frank De Maere

X

Lauren De Maere

X

4de Generatie Juweliers

De Maere, die haar eerste levensadem in deze schilderachtige kuststad nam, is de erfgenaam van een juweliersgeslacht dat teruggaat tot 1899, toen haar overgrootvader, Hector De Maere, de deuren opende van wat de eerste bladzijde zou worden van onze familiekroniek in de juwelierskunst. Vier generaties lang heeft onze familie het leven van mensen verrijkt met schitterende creaties, een traditie die Lauren's ouders met trots hebben doorgegeven.

Openings showroom

2019 markeerde een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. Gedreven door de missie om de intimiteit en het persoonlijke van juwelen kopen te herdefiniëren, opende Lauren haar showroom, waar ieder bezoek een ontdekkingsreis is naar jouw droomjuweel. Hier, te midden van de serene schoonheid van Knokke, vinden vakmanschap en creativiteit elkaar in de vorm van exclusieve 18K juwelen, elk verfraaid met de meest verfijnde natuurlijke diamanten en edelstenen.

Vragen rond Juwelier De Maere

Bieden jullie gepersonaliseerde sieraden aan?

Ja, bij De Maere Juweliers bieden we de mogelijkheid om sieraden volledig naar wens te personaliseren of op maat te laten maken.

Zijn jullie diamanten en edelstenen gecertificeerd?

Hoe kan ik een product bij jullie kopen?