Bridgerton's juwelen in het Zoom tijdperk

Bridgerton's juwelen in het Zoom tijdperk

Als er één serie is waar iedereen de laatste tijd aan denkt, is het Bridgerton: de uitbundige, recordbrekende Netflix-serie over 19e-eeuws Londen, schandalen en romantiek. Wat je ook vindt van Bridgerton, er is geen ontkennen aan de garderobe, die zowel uitstekend en doordacht is in termen van hoe het een verhaal vertelt door het gebruik van kleur en juwelen.

De dames van Bridgerton trekken hun extravagante, versierde japonnen, korsetten, tiara's en avondhandschoenen aan voor een overweldigende sociale kalender van soirees, bals en formele uitjes op de promenade, waarbij ze hun weelderige looks afmaken met diamanten halskettingen, kroonluchter oorbellen, cocktailringen over zijden handschoenen, en natuurlijk vele, vele parelsnoeren.

Hun toewijding aan het uitdossen van accessoires is ontzagwekkend en zeker een genot om naar te kijken op het scherm, vooral in een tijd waarin we de meeste van onze dressing up en formele kleding hebben opgeschort. Dus waarom niet verder kijken naar een aantal juwelen geïnspireerd door de debutantes, het hof en de royalty's van de Ton?

Het is dan wel niet het Regency tijdperk, maar het is wel het Zoom tijdperk, en er is niets mis mee om bijvoorbeeld een parelmoeren traanhalsband of met kristallen bezette oorbellen te dragen voor jouw volgende virtuele bijeenkomst.


Hieronder vind je enkele Bridgerton foto's met prachtige juwelen:


Bridgerton juwelen

Bridgerton juwelen

Bridgerton juwelen