Passie en ons vakmanschap: een perfecte combinatie.

Volgens uw wens ontwerpen en vervaardigen wij in eigen atelier originele juwelen en juwelen.

Onze 121 jaar lange traditie en vakmanschap waarborgen uw tevredenheid.

- Jewelry has the power to be the one little thing that makes you feel unique. -

Elizabeth Taylor

juwelen en de 3d-printer

De 3D-printer maakt momenteel zijn opmars bij het grote publiek, maar bij juwelen maken wij al een hele tijd gebruik van 3D-printing voor het ontwikkelen van exclusieve juwelen. Wil u meer weten over hoe onze exclusieve collecties ontstaan? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Ontdek ook zeker de unieke ontwerpen die van onze 3D-printer rollen.

het 3d-ontwerp

Al onze ontwerpen worden ontwikkeld in een speciaal 3D-computer-programma waarin we elk juweel in detail van alle kanten kunnen bekijken en bewerken. Hieronder kan u zien hoe dit in zijn werk gaat. Eens we deze 3D-versie van een uniek sieraad op de computer hebben afgerond kunnen we het gaan printen.

de 3d-printer

De 3D printer maakt een afdruk van het juweel. Het printen van zo’n sieraad, hoe klein ook, neemt heel wat tijd in beslag aangezien elk laagje waaruit het wordt opgebouwd zeer dun is. Laagje per laagje zien we het nieuw juweel vorm krijgen, totdat er een afgewerkt wassen prototype van de printer rolt.

Deze juwelen worden niet geprint in goud, maar het prototype dat van de printer rolt, wordt achteraf op een boompje gehecht. Op die manier kunnen we het daarna gaan gieten in goud waarna we kunnen starten met de detailafwerking van het juweel.

- Jewelry is like the perfect spice: it always complements what's already there. -

Diane von Fürstenberg

De Maere Juweliers

1899

Koninginnenlaan 7 (hoek Lippenslaan)

8300 Knokke-Heist

tel. 050 60 14 88

info@demaere.be

Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

dinsdag op afspraak

Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

webdesign by Septunus ©