Exclusiviteit tot in het kleinste radertje.

Ook voor uurwerken hebben we dezelfde passie.

We zoeken samen met u naar exclusieve uurwerken, hetzij binnen de collectie van Omega en Rado, hetzij ontwerpen we volgens uw wensen.

Voor het onderhoud van uw uurwerk zijn wij eveneens het huis van vertrouwen.

omega

Zwitserse manufactuur. Op uw eenvoudige vraag geven wij u graag verdere uitleg en prijzen.

De Omega Speedmaster Professional Moonwatch is een van de meest iconische uurwerken van Omega. De legendarische Speedmaster maakte deel uit van alle zes maanmissies en is een indrukwekkende weergave van de avontuurlijke pioniersgeest van het merk.

rado

Toen Rado in 1986 voor zijn iconisch horloge ‘Integral’ hightech keramiek begon te gebruiken, kon dit aanvankelijk alleen met een zwart glanzende afwerking. Naarmate de technologie vorderde en Rado’s innovatiedrang toenam, werd hoogtechnologisch keramiek in een onberispelijk witte kleur werkelijkheid. Rado’s revolutionaire plasmatechniek voor een metaalglans in 100% hightech keramiek volgden snel. Langzamerhand ontwikkelde het horlogemerk ook de knowhow om hoogtechnologische keramiek te maken in alle mogelijke kleurvarianten en afwerkingen. En telkens Rado baanbrekend werk verrichtte, volgden de anderen zijn spoor. Rado heeft bewezen een absolute autoriteit te zijn in lichte, hypoallergene en krasbestendige materialen.

de maere

In samenwerking met Alexander Shorokoff bouwen wij een uniek uurwerk, 100% naar uw wens.
Originaliteit gekoppeld aan de laatste 3D-technieken en traditioneel vakmanschap, 5 jaar garantie. Wij maken voor u een uurwerk naar uw wens!
Op uw eenvoudige vraag geven wij u graag verdere uitleg en prijzen.

Op vraag van internationaal gerenommeerd kunstenaar F. Pire F. werd een gelimiteerde serie van 50 uurwerken gemaakt. Allemaal stuk voor stuk gepersonaliseerd, in speciale box.

how to take care of your watch

- Everyone looks at your watch and it represents who you are, your values and your personal style. -

Kobe Bryant

De Maere Juweliers

1899

Koninginnenlaan 7 (hoek Lippenslaan)

8300 Knokke-Heist

tel. 050 60 14 88

info@demaere.be

Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

dinsdag op afspraak

Dinsdag op afspraak
Woensdag gesloten

webdesign by Septunus ©